Sander van Hoek Tegelwerken
T 06-12905899

Bij de realisatie van een compleet nieuwe badkamer komt veel kijken.

Door het inzetten van een professional, kan deze zware klus erg aangenaam verlopen, zonder dat u er zelf heel veel last van zult hebben.


Wij zijn als ervaringsdeskundige natuurlijk “de partner bij uitstek” voor het helpen realiseren van uw complete badkamer en sanitair.
Als tegelzetter zie je namelijk alle onvolkomenheden in de voorbereiding en afwerking van de sanitaire ruimten. Iedereen kent wel de verhalen van een loodgieter die is vergeten een waterleiding te trekken, waarbij er pas bij het plaatsen van het sanitair (dus na het betegelen) wordt geconstateerd dat dit zo is. Dan krijg je natuurlijk de vraag: “wie gaat dit betalen?” met alle tijd die verstrijkt en ellende van dien.

Om deze reden nemen wij juist het gehele traject van A tot Z uit handen en plannen niet alleen uw badkamer of andere sanitaire ruimte mee in, maar realiseren het gehele traject van het begin tot het einde in. Hierdoor hebt u altijd één aanspreekpunt en dus NOOIT een discussie. Wij regelen de planning, het voorwerk, het tegelwerk en het afmonteren en afwerken.

En dit alles voor een zeer scherp tarief!